tisdag, april 27, 2010

Refugium

Igår började vi målningen av refugiet. Vår tillflyktsort börjar ta form. Tanken med denna cirkel är att skapa en lugn plats mitt i trädgården för vila och reflektion. I framtiden kan vi tänka oss lite skrammel av kaffekoppar och småprat över små bord.


Överdelen skall inramas med en järnspaljé som formar en kupol, liknande den i Sissinghurst castle. Det hela skall kläs med vita klängrosor och pipranka.



Trädgården börjar få den form som vi önskat. Det har tagit sina dryga 7 år att skapa denna plats. Luica från Spanien kom förbi och uttryckte att trädgården känns familjär, som en privat trädgård fast ändå inte. Förra året hade vi en kund som strosade omkring i trädgården, bra länge. Till slut frågade vi om hon ville ha hjälp med något? Nej då, hon förberedde en stor fest för rätt många personer och nu ville hon bara varva ner innan det hela brakade loss!

En kvinna tappade bort sin man! Hur nu det kunde gå till på våra 1500 kvm. Annars brukar det vara tvärt om, att mannen suckar över sin kvinnas irrfärder bland blommor och blader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar